Правила догляду
за глиняним посудом
Перше використання
Перед першим використанням промийте теплою водою. Не витирайте рушником – залиште висихати природним шляхом у добре провітрюваному місці або в духовці при температурі 40–50°C
Користування в духовці
Посуд можна використовувати в духовці за умови поступового нагрівання. Спочатку ставте його в холодну духовку, а потім поступово підвищуйте температуру
Зберігання виробу
Зберігайте вироби з відкритими кришками, щоб уникнути появи неприємних запахів, уникаючи при цьому потрапляння на них прямих сонячних променів, щоб уникнути розшарування, пересихання та втрати яскравості кольору
Температурний режим
Забороняється ставити посуд на відкритий вогонь. Уникайте різких перепадів температур: не ставте холодний посуд у розігріту духовку, а гарячий – на холодні поверхні, оскільки це може спричинити розтріскування. Якщо посуд знаходився в холодильнику, нагрівайте його поступово до потрібної температури
Правила миття
Мити виріб у посудомийній машині заборонено. Не використовуйте абразивні речовини, жорсткі щітки та металеві скребки, вони можуть пошкодити поверхню. Не застосовуйте засоби на кислотній або хімічній основі, щоб уникнути втрати кольору
Зовнішні фактори
Не залишайте їжу в посуді надовго, адже глина легко поглинає запахи. Не рекомендується використовувати посуд для зберігання ненатуральних продуктів (газованих напоїв, таких як Кока-кола та подібних)
Made on
Tilda